O nas

V Ljubljani je svoja vrata odprl povsem nov mladinski hostel, Hostel Tivoli.

Nahajamo se v neposredni bližini mestnega parka Tivoli, ki je le 15 minut hoda oddaljeni od glavne železniške/avtobusne postaje Ljubljana in le korak od starega mestnega jedra.

V naš na novo opremljen mladinski hostel lahko sprejmemo do 21 gostov,  razporejenih v sobe po 11, 8 in 2 osebi.  Dodatno udobje predstavlja skupni prostor opremljen z zofami, zmogljivim WiFi-jem, računalniškim kotičkom in kabelsko televizijo, prostorno kopalnico in dobro opremljeno kuhinjo. Naše posebnost so tudi tematski večeri, ki bodo popestrili bivanje naših gostov.

Hostel je, kot nalašč primeren za manjše skupine oz. posameznike, ki se v Ljubljani nameravajo udeležiti raznoraznih športnih prireditev, mednarodnih konferenc in zasedanj ali pa si samo želijo raziskati lepote našega glavnega mesta.

Domačnost in prijazno osebje, ki je vedno pripravljeno pomagati in vas oskrbeti s potrebnimi informacijami za aktiven in zanimiv obisk Ljubljane, bosta poskrbela, da bodo gostje več kot zadovoljni.

Z veseljem vas pričakujemo!

Ekipa Hostla Tivoli

Osebje

ogenj

Peter Habjan

Tabornik že od otroštva, preživi večino svojega prostega časa pohajkujoč po gozdovih in viseč iz previsov, razen kadar se v njemu prebudi notranji otrok (in piroman) in zažge sosedov zelenjavni vrtiček, medtem ko s prijatelji požira ogenj.

Kadar mu čas dovoli, rad preživlja počitnice v viseči mreži, nekje na tropskih plažah Azije, kjer srečuje nove ljudi in jim skuša razložiti zakaj še vedno ne uporablja Facebooka.

WP_000161~2

Živa Novljan

S svojimi izkušnjami ima vedno dobre popotniške ideje, besedne zveze slab dan pa sploh ni v njenem besednjaku.
Vedno je na voljo za nore podvige in v resnih situacijah odgovorno pristopi. Ljubljano ima v malem prstu, življenje pa zajema z veliko žlico. Vedno aktivna, zna dobro očistiti kopalnico in z veseljem bo z vami spila kozarček medice za dobrodošlico!

DSC08644

Zarja

Ime mi je Zarja in sem del super ekipe našega hostla. Tabornica že od začetka osnovne šole in študentka psihoterapije, svoje počitnice najraje preživljam blizu gozda v šotoru ob jezeru ali pa na morju, kjer lahko vsak dan ležim v mreži in berem dobre knjige. Rada imam tudi piknike in živali, sem lastnica dveh super kužkov 🙂
Se veselim, da se spoznamo!

DSC08644

Žan Kotnik

Prijazen in vedno z nasmeškom na obrazu pripravljen pomagati. Kot popotnik “backpacker” ve, da nasvet domačina vedno pride prav, zato razume še najbolj zahtevnega gosta in mu poskuša ustreči, ter svetovati kam se podati. Taborništvo je zanj način življenja, pri čimer poskuša vsak dan storiti kaj dobrega za boljši jutri, če tudi je to samo prijazen nasmeh mimoidočemu. Veseli se srečanja z novimi popotniki. 🙂

DSC08644

Erika

Podobno kot preostali del ekipe našega hostla sem tudi jaz osnovnošolska in srednješolska leta pretežno preživljala pri tabornikih. Iz taborniških vrst sem nato ušla k alpinistom, kasneje pa tudi med planinske vodnike in jamarje. Prosti čas najraje preživljam v gorah, še najraje seveda v prijetni družbi. Obožujem sončne vzhode, vonj tabornega ognja in nebo posejano z zvezdami. Dolgčas rada preganjam z dobro glasbo in šivanjem prikupnih reči. Ker nisem ravno mestno dekle, bom z veseljem priskočila na pomoč predvsem pri planiranju vaših potepov izven Ljubljane, seveda pa mi tudi mesto ni tuje. Se že veselim srečanja z vami! 🙂