Z avtobusom

Ker iz mestne avtobusne postaje »Kolodvor«, ki stoji pred glavno železniško in avtobusno postajo, ni neposredne povezave do našega hostla (prestopanje pa bi bilo nesmiselno, saj je hostel zelo blizu) priporočamo, da se sprehodite do mestne avtobusne postaje imenovane »Bavarski dvor«.

Kako priti do mestne avtobusne postaje »Bavarski dvor«?

Ko boste zapustili glavno železniško postajo se ob izhodu obrnite desno in pot nadaljujte to prvega večjega križišča. Na križišču (med Slovensko, Dunajsko, Tivolsko in cesto Trga osvobodilne fronte) zavijte levo na Slovensko cesto. Po kakšni minuti hoje poste zagledali postajo »Bavarski dvor«. Avtobus številka 7, 8 ali 25, ki vas bo pripeljal do našega hostla ustavlja na desni strani ceste (gledano iz smeri prihoda – v neposredni bližini supermarketa Mercator). Z avtobusa sestopite na avtobusni postaji »Tivoli«. Pot nadaljujte v smeri avtobusa in kaj kmalu boste ob desni strani ceste zagledali znak »Hostel Tivoli«. (Hostel se nahaja na Lepodvorski ulici 2, za trgovino z motoristično opremo.)

Kaj morate vedeti?

Če želite uporabljati Mestni promet LPP, si morate priskrbeti mestno kartico »Urbana«. Za več informacij o nakupu se ustavite na Info točki na glavni avtobusni/železniški postaji. Cena ene vožnje stane 1,20 eur.

Shema linij